Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Görög quinoa avokádóval recept

Görög quinoa avokádóval recept

A Görög quinoa avokádóval hozzávalói:
1,5 dl nyers quinoa leöblítve, leszűrve
3 dl víz
2 édes paradicsom kimagozva, finomra vágva
1,5 dl apróra vágott friss spenót
½ fej vöröshagyma finomra vágva
2 evőkanál citromlé
2 evőkanál olívaolaj
½ teáskanál só
Spenótlevelek
2 érett avokádó húsa szeletelve
3 evőkanál morzsolt feta sajt


A Görög quinoa avokádóval elkészítési módja:
Főzd meg a jól átöblített quinoát a vízben, 15 perc alatt, kislángon, fedő alatt. Tedd a kész quinoát egy nagyobb tálba, majd add hozzá a paradicsomot, a vágott spenótot és a hagymát, keverd jól össze. Egy kisebb tálban keverd el a citromlevet, az olívaolajat és a sót, majd keverd ezt is a quinoához. Az egész spenótleveleket rendezd el négy tányéron, tegyél rá avokádó-szeleteket, halmozd rá a rizst, majd szórd meg fetával a tetejét.


Kategória: Húsételek receptjei


A görög quinoa avokádóval elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook