Többfunkciós olvasztott csokoládé recept
A Többfunkciós olvasztott csokoládé hozzávalói:10 dkg tejcsokoládé
10 dkg étcsokoládé
0,5 dl tejszín
2 teáskanál konyak (vagy rum, vagy kakaólikőr)
Mártogatni:
egész eper,
málna,
vastag szeletekre vágott banán,
őszibarack,
piskótakockák stb.
A Többfunkciós olvasztott csokoládé elkészítési módja:
Vízfürdő fölött olvaszd meg a darabokra tört csokoládét. Keverd bele a tejszínt és a konyakot, keverd simára, majd öntsd át egy stabil aljú edénykébe. A mártogatni valókat rendezd el körben egy nagy tányéron, lehetőleg ennek a közepére tedd a csokoládés tálkát.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 2f10f88d14, 2009. márc. 24. 22:22
A többfunkciós olvasztott csokoládé elkészítési módja és hozzávalói.