Párizsi kosárkák recept
A Párizsi kosárkák hozzávalói:-12 szelet fél centi vastag párizsi
-sütéshez olaj
A kosárkák közepébe:
-párolt borsó vagy
-gombás rizs vagy
-sült burgonya(kockára vágva
-párolt vegyes zöldségek
A Párizsi kosárkák elkészítési módja:
A párizsiról nem huzzuk le a bőrét,hanem azzal eggyütt tesszük a forró olajba. A meleg hatására bőre össszehúzódik,és a párizsiszelet szép gömbölyűvé vállik. Ezután megfordítjuk,az alját is megsütjük,majd tálra egymás mellé fektetjük. Magtölthetjük a következö köretek eggyikével: párolt borsó gombás rizs sült burgonya párolt vegyeszöldség Melegen táleljuk.
Ecetes savanyúsággal tálaljuk.
kb.1 másfél óra alatt kész van.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: snurki, 2008. máj. 13. 07:26
A párizsi kosárkák elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.