Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Zuppa gallurese recept

Zuppa gallurese recept

A Zuppa gallurese hozzávalói:
erős (zamatos, gazdag) húsleves
kenyér
trapista
parmezán
petrezselyem
tepsi


A Zuppa gallurese elkészítési módja:
A kenyeret vékonyra szeljük és a tepsi aljába tesszük - szorosan egymás mellé. A reszelt trapistát, parmezánt összekeverjük a metélt petrezselyemmel és ezzel megszórjuk a kenyeret. Újra rétegezzük. A legutolsó sor tetejére nem teszünk sajtot egyelőre, félre tesszük. A rétegzett kenyeret bőven meglocsoljuk a levessel és csak a végén szórjuk be a sajtkeverékkel. Hagyjuk kicsit állni, majd sütőben pirosra sütjük.

Érdemes bőven mérni a levest, egyébként kiszárad a kenyér.


Kategória: Egytálételek receptjei


A zuppa gallurese elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook