Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Ananászos csirke recept

Ananászos csirke recept

Az Ananászos csirke hozzávalói:
> 2 egész csirke
> 50 dkg ananász konzerv
> 1 dl vodka
> vaj
> fűszerek


Az Ananászos csirke elkészítési módja:
A csirkéket félbe vágjuk, megsózzuk és kivajazott tűzálló tálba egymás mellé fektetjük, bedörzsöljük vajjal majd előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük. Közben lecsurgatjuk az ananász konzervet és 5 dkg vajon megpirítjuk, sóval és curryvel ízesítjük ügyeljünk rá nehogy odaégjen. A pirított ananászt a csirke köré terítjük az egészet megöntözzük a vodkával meggyújtjuk és amikor a lángok kialszanak tálaljuk.

Jó étvágyat hozzá!


Kategória: Húsételek receptjei


Az ananászos csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook