Ananászos csirke recept

> 2 egész csirke
> 50 dkg ananász konzerv
> 1 dl vodka
> vaj
> fűszerek
Az Ananászos csirke elkészítési módja:
A csirkéket félbe vágjuk, megsózzuk és kivajazott tűzálló tálba egymás mellé fektetjük, bedörzsöljük vajjal majd előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük. Közben lecsurgatjuk az ananász konzervet és 5 dkg vajon megpirítjuk, sóval és curryvel ízesítjük ügyeljünk rá nehogy odaégjen. A pirított ananászt a csirke köré terítjük az egészet megöntözzük a vodkával meggyújtjuk és amikor a lángok kialszanak tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: andi699, 2008. aug. 31. 20:29
Az ananászos csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.