Zöldborsós szelet recept


50 dkg csirkemell (sertéscomb is jó)
30 dkg zöldborsó (friss, konzerv vagy mirelit)
Fűszerek:
só, bors, fokhagyma, mustár,(a húsra)
2 kk ételízesítő, 1 kk paradicsompüré, petrezselyem
A Zöldborsós szelet elkészítési módja:
A húsból vékony szeleteket vágunk, befűszerezzük, kevés olajon hirtelen kisütjük, ráöntjük a zöldborsót (ha konzerv lehet lével együtt, egyébként kevés vizet is adunk hozzá). Beletesszük az ételízesítőt, a paradicsompürét és puhára pároljuk. Végül jó sok apróra vágott petrezselymet adunk hozzá.
Önmagában vagy bármilyen kedvelt körettel tálalható.
Nem próbáltam még más zöldséggel, de hajrá vállalkozó kedvűek :-)
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 'szti, 2006. máj. 21. 16:41
A zöldborsós szelet elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.