Virslis rántott pulylamell recept
A Virslis rántott pulylamell hozzávalói:4 személyre
4 szelet pulykamell filé (12-14 dkg/db),
4 db virsli,
4 szelet gépsonka,
4 vékony, nagy szelet sajt,
2 evőkanál mustár,
só,
őrölt bors ízlés szerint,
liszt-tojás és zsemlemorzsa a panírozáshoz,
étolaj a kisütéshez.
A Virslis rántott pulylamell elkészítési módja:
A húsokat nyitott szeletbe vágjuk és vékonyra kiklopfoljuk. Gyengén megsózzuk és bekenjük mustárral. Kb 1 órát érleljük. Utána a sonkára rátesszük a sajtot, majd a virslit. Rátesszük a pulykaszeletre és szorosan feltekerjük. Hústűvel összebökjük, hogy ne nyíljon szét. Bepanírozzuk és forró olajban megsütjük. Sütés után a hústűket kiszedjük és ferdén kettévágva tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. aug. 31. 19:33
A virslis rántott pulylamell elkészítési módja és hozzávalói.