Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Virslis rántott pulylamell recept

Virslis rántott pulylamell recept

A Virslis rántott pulylamell hozzávalói:
4 személyre

4 szelet pulykamell filé (12-14 dkg/db),
4 db virsli,
4 szelet gépsonka,
4 vékony, nagy szelet sajt,
2 evőkanál mustár,
só,
őrölt bors ízlés szerint,
liszt-tojás és zsemlemorzsa a panírozáshoz,
étolaj a kisütéshez.


A Virslis rántott pulylamell elkészítési módja:
A húsokat nyitott szeletbe vágjuk és vékonyra kiklopfoljuk. Gyengén megsózzuk és bekenjük mustárral. Kb 1 órát érleljük. Utána a sonkára rátesszük a sajtot, majd a virslit. Rátesszük a pulykaszeletre és szorosan feltekerjük. Hústűvel összebökjük, hogy ne nyíljon szét. Bepanírozzuk és forró olajban megsütjük. Sütés után a hústűket kiszedjük és ferdén kettévágva tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A virslis rántott pulylamell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook