Sült disznókaraj ananász karikákkal. recept
A Sült disznókaraj ananász karikákkal. hozzávalói:6 szelet karaj
12 szál zöldhagyma
6 gerezd fokhagyma
1 mokkáskanál bors
só
1dl olaj
2-3 dl víz
6 db ananász karika
6 db cseresznyepaprika
A Sült disznókaraj ananász karikákkal. elkészítési módja:
Sózzuk meg a karajt tegyük egy serpenyőbe és mind két oldalát hirtelen piritsuk meg, Rakjuk át tepsibe, amibe előzőleg a zöldhagymát és a fokhagymát alulra helyeztünk,borozzuk öntsünk rá vizet, fedjük le fóliával 35-4o percig süssük. Adjunk még vizet a szafthoz forraljuk fel és az ananász karikákat csak melegitsük megbenne. Tegyünk egy szelet karajt a nagytálra és utánna egy szelet ananászt és tovább mig el nem fogy igy rakjuk végig, egy-egy szem cseresznyepaprikákat az ananász közepére Aki nem szereti az erőset akkor édesanna pépet ajánlok a közepébe.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2008. aug. 31. 16:24
A sült disznókaraj ananász karikákkal. elkészítési módja és hozzávalói.