Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Sertésmájas tál recept

Sertésmájas tál recept

A Sertésmájas tál hozzávalói:
30 dkg sertésmáj
30 dkg burgonya
2 nagy fej vöröshagyma
3 tojás
1 csomó petrezselyemzöld
6 evőkanál olaj

őrölt bors


A Sertésmájas tál elkészítési módja:
A megmosott májat vékony csíkokra vágjuk, és egy csipet őrölt borssal fűszerezve egy evőkanál olajban a máj fehéredéséig sütjük egy mélyebb serpenyőben. A meghámozott, vékony karikákra vágott burgonyát két evőkanál olajon pirosra sütjük. A megtisztított, felszeletelt hagymát a maradék olajban üvegesre pároljuk, majd a kisütött burgonyával együtt a májhoz adjuk. A tojásokat felverjük, megsózzuk, és a hagymás-burgonyás májra öntjük, kevergetve megsütjük. Végül a tetejére szórjuk a felaprított petrezselyemzöldet.


Kategória: Egytálételek receptjei


A sertésmájas tál elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook