Sajttal rakott burgonya recept


10 db burgonya
15 dkg sajt
1 evőkanál vaj vagy margarin
2 dl tej
40 dkg kolbász (lecsó- vagy házi kolbász, vagy akár maradék sült hús)
1 nagy fej vöröshagyma
20 dkg sonkás sajtkrém
A Sajttal rakott burgonya elkészítési módja:
A héjában főtt krumplit felkaríkázzuk. Egy tálat kivajozunk, a kolbászt karikákra vágjuk, a hagymával és a krumplival a tálba rétegezzük. A tejet a sajtkrémmel elkeverjük és a rétegezett krumplira öntjük. Reszelt sajttal megszórva kb. 15-20 percig jó meleg sütőben megsütjük.
salátával vagy savanyúsággal nagyon finom és laktató, mégis egyszerű egytálétel
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: ördög, 2008. dec. 30. 09:00
A sajttal rakott burgonya elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.