Zabkorpás, szőlős muffin recept


10 dkg Liszt
6 dkg Zabkorpa
1,5 teáskanál Sütőpor
2 csapott evőkanál light margarin
1 csapott evőkanál Kristálycukor
2 db Tojás
1 csomag Vaníliás cukor
1 mokkás kanál Őrölt fahéj
1,5 dl zsírszegény tej
15 dkg Szőlő, kis szemű
A Zabkorpás, szőlős muffin elkészítési módja:
A sütőt 190 °C-ra előmelegítjük. Muffin-papírral kibéleljük a muffin-sütőt. A lisztet, a zabkorpát és a sütőport összekeverjük. Habosra keverjük a margarint a cukorral, a tojással, a vaníliás cukorral, az őrölt fahéjjal és a tejjel. Hozzáadjuk a zabkorpás lisztet és óvatosan hozzákeverjük a szőlőszemeket is. A formákba kanalazzuk a tésztát és 20-25 percig sütjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ördög, 2008. szept. 24. 14:35
A zabkorpás, szőlős muffin elkészítési módja és hozzávalói.