Húskenyér recept
60 perc
A Húskenyér hozzávalói:
60 dkg darált sertéscomb
2 beáztatott, kinyomkodott zsemle
2 tojás
1 apróra vágott piros kaliforniai paprika
őrölt bors
só
1 csokor felkarikázott zöldhagyma
3 szál kakukkfű (vagy 1 kk. szárított)
1 csokor apróra vágott petrezselyem
zsemlemorzsa
a sütéshez:
10 szelet húsos füstölt szalonna (bacon)
A Húskenyér elkészítési módja:
Gyúrjuk össze a húskenyér hozzávalóit, és annyi zsemlemorzsát szórjunk bele, hogy könnyen formázható masszát kapjunk. Tegyük a szalonnaszeletekkel bélelt hosszúkás formába, és 180 °C-os sütőben süssük 40-45 percig.
hidegen vagy melegen tálaljuk, tetszés szerinti körettel vagy salátával
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ördög, 2008. jan. 21. 12:37
A húskenyér elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.