Rizses zúzaragu recept

40 dkg csirkezúza
1 dl tejföl
10 dkg rízs
mustár
liszt
1 cs. petrezselyemzöld
só, törött bors, pirospaprika
A Rizses zúzaragu elkészítési módja:
A zúzákat szétvagdaljuk, forró olajon, nagy lángon pirosra sütjük. Megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, megsózzuk, borsozzuk, pirospaprikázzuk és annyi vezet öntünk rá, hogy ellepje.Fedő alatt puhára pároljuk. A tejfölt simára keverjük a liszttel és mustárra,és behabarjuk avele a zúzát. A rízst puhára pároljuk, majd egy tálba körberakjuk, és közepébe öntjük a zúzát. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2008. ápr. 5. 12:57
A rizses zúzaragu elkészítési módja és hozzávalói.