Ravioli recept


40 dkg liszt
1 db tojás
2 ek. olaj
30 dkg darálthús
1 kisebb fej hagyma
5 dkg reszelt sajt
só,bors
A Ravioli elkészítési módja:
A lisztből a tojással, csipet sóval és vízzel kemény tésztát gyúrunk, és késhegy vastagságúra nyújtjuk. Felére-egyenlő közökben-hagymás olajon megpárolt, sóval-borssal ízesített darált húst rakunk. Ráhajtjuk a tészta másik felét is, és a tésztaközöket jól lenyomkodjuk.Derelyemetszővel kis kockákra vágjuk, sós vízben kifőzzük, és paradicsommártással, reszeltsajttal kínáljuk.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2008. ápr. 3. 20:06
A ravioli elkészítési módja és hozzávalói.