Virslis zöldbab recept


2-3 pár virsli
1 nagy fej vöröshagyma
3 ek. olaj
1 kg zöldbab
2 gerezd fokhagyma
2 dl tefföl
pirospaprika,só,petrezselyemzöld
A Virslis zöldbab elkészítési módja:
A virslit felkarikázom.A vöröshagymát apró kockára vágom és az olajba üvegesre pirítom.Utána hozzáadom a virslit.Együtt párolom egy kis ideig,majd hozzá rakom a zölbabot és a finomra vágott fokhagymát.Annyi vizzel engedem fel, hogy ellepje.Megszórom pirospaprikával, sóval. Miután a bab puhára főtt belekeverem a tejfölt. Tetejét meghintem apróra vágott petrezselyemzölddel.
Nagyon ízletes egytál ételt kapunk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Rika1, 2007. jan. 9. 07:50
A virslis zöldbab elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.