Neszmélyi töltött hús recept
A Neszmélyi töltött hús hozzávalói:-karajszeletek
-gépsonka
-szeletelt hagyma
-mustár
-liszt
-tojás
-zsemlemorzsa
-olaj
A Neszmélyi töltött hús elkészítési módja:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, besózzuk. Minden szeletre teszünk 1 sonkaszeletet, erre vékonyan szelt hagyma kerül, erre ismét gépsonka, és végül egy újabb karajszelet jön. Figyeljünk arra, hogy szép vékony szeletek legyenek. Összetűzzük a húsokat, majd panírozzuk a szokásos módon. Olajban, fedő alatt lassan kisütjük.
Mustárral díszíthető.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 4c35511f0b, 2008. márc. 13. 18:03
A neszmélyi töltött hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.