Újhagymás tárkonyos pulykaragu recept


4 személyre:
1-2 csomag újhagyma,
1 paradicsom,
1 paprika,
vaj a sütéshez,
50 dkg pulykamell,
kevés víz,
tárkony,só,bors,bazsalikom,
1 doboz tejföl
Az Újhagymás tárkonyos pulykaragu elkészítési módja:
Megtisztítjuk az újhagymát,a paprikát,paradicsomot,és mindet apró kockákra vágjuk.Kevés vajat teszünk egy serpenyőbe,rátesszük és megpároljuk a zöldségeket.Mág mielőtt üveges lenne a hagyma,az 50 dkg csíkokra vágott pulykamellet hozzáadjuk a zöldségekhez és addig pirítjuk a húst amíg minden oldala kifehéredik.Kevés vizet öntünk rá,és megfűszerezzük.Végül óvatosan hozzákeverjük a tejfölt.Főtt tésztával tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: esztella100, 2008. márc. 13. 08:21
Az Újhagymás tárkonyos pulykaragu elkészítési módja és hozzávalói.