Csirkés zöldsaláta recept
Kalóriaszegény
A Csirkés zöldsaláta hozzávalói:
4 személyre:
2 dupla csirkemell,
só,
fűszervaj,
2 kisebb fej saláta,
3 paradicsom,
1 paprika,
2-3 szem retek,
1 csomag újhagyma,
20 dkg reszelt sajt,
1 kisebb kígyóuborka,
2 szelet pirítós,
olívaolaj,
salátafűszer,
oregánó
A Csirkés zöldsaláta elkészítési módja:
A húst megmossuk,és besózzuk,majd 20 percig állni hagyjuk.Felkockázzuk,és,és kevés fűszevajon pirosra sütjük.Sóval,borssal,oregánóval fűszerezzük,majd félretesszük hűlni. A zöldségeket megmossuk,és kockákra vágjuk.A pirítóst felkockázzuk,a sajtot lereszeljük. A zöldségeket,a húst,a pirítóst,és a sajtot egy mély tálba öntjük,meglocsoljuk egy kis olívaolajjal,megszórjuk salátafűszerrel,és sóval,és két kézzel alaposan összekeverjük.A saláta tetejére tálalás előtt még egy kevés sajtot szórunk,és azonnal fogyasztjuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: esztella100, 2008. márc. 8. 08:43
A csirkés zöldsaláta elkészítési módja és hozzávalói.