Sajttal töltött csirkecombok recept
A Sajttal töltött csirkecombok hozzávalói:4 személyre
8 db csirkecomb
20 dkg főtt,füstölt tarja,
kb 1 pohár tejföl,
3 tojás sárgája,
10-15 dkg reszelt sajt,
olaj a sütéshez
A Sajttal töltött csirkecombok elkészítési módja:
A combokat megmossuk,és enyhén besózzuk.Egy közepes tepsit kibélelünk sütőpapirral,és egy ecsettel vékonyan beolajozzuk. Elkészítjük a tölteléket:a tarját ledaráljuk és összekeverjük a reszelt sajttal,a tojás sárgájával, a tejföllel,és a borssal.A csirkecombok bőrét meglazítjuk ,és minden egyes comb bőre alá kb 1 evőkanálnyi tölteléket töltünk.A combok tetejét ecsettel vékonyan beolajozzuk,megszórjuk egy kevés fűszersóval és egy alufóliával lefedjük. Előmelegített sütőben 45-50 perc alatt ropogós aranybarnára sütjük.(a sütési idő felénél levesszük a fóliát!) Rizibizivel,petrezselymes burgonyával tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: esztella100, 2008. márc. 5. 08:57
A sajttal töltött csirkecombok elkészítési módja és hozzávalói.