Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecomb recept
A Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecomb hozzávalói:8 db csirkecomb
350 g tejföl
1 ek mustár
1 ek ételízesítő
bors ízlés szerint
3 gerezd fokhagyma
5 dkg vaj
1 dl napraforgó olaj
20 dkg sajt (reszelt)
A Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecomb elkészítési módja:
Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, és forró sütőben 40 percig sütjük. Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül sütjük tovább, míg a sajt szépen rápirul.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2015. jan. 22. 17:48
A mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.