Finom mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok recept
A Finom mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok hozzávalói:4 adaghoz:
8 db csirkecomb
350 g tejföl
1 ek mustár
1 ek ételízesítő
bors ízlés szerint
3 gerezd fokhagyma
5 dkg vaj
1 dl olaj
20 dkg sajt (reszelt)
A Finom mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok elkészítési módja:
Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, forró sütőben 40 percig sütjük. Utána megszórjuk sajttal, fólia nélkül sütjük tovább míg a sajt szépen rápirul.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. ápr. 30. 15:42
A finom mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok elkészítési módja és hozzávalói.