Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Finom mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok recept

Finom mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok recept

A Finom mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok hozzávalói:
4 adaghoz:

8 db csirkecomb
350 g tejföl
1 ek mustár
1 ek ételízesítő
bors ízlés szerint
3 gerezd fokhagyma
5 dkg vaj
1 dl olaj
20 dkg sajt (reszelt)


A Finom mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok elkészítési módja:
Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe szorosan egymás mellé tesszük, fóliával letakarjuk, forró sütőben 40 percig sütjük. Utána megszórjuk sajttal, fólia nélkül sütjük tovább míg a sajt szépen rápirul.


Kategória: Húsételek receptjei


A finom mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook