Kagylós garnéla, tartármártásos salátával recept
Szénhidrátszegény
A Kagylós garnéla, tartármártásos salátával hozzávalói:
1 zacskó fagyasztott apró garnéla
1 zacskó fagyasztott kagyló
1 zacskó fagyasztott garnélafarok
1 zacskó salátamix
1 tubus tartármártás
4-5 nagyobb fokhagyma gerezd
1-2 teáskanál ételízesítő
1 dl olivaolaj
A Kagylós garnéla, tartármártásos salátával elkészítési módja:
A felforrósított olajba beleöntjük a rákot és a kagylót, és fedő nélkül hagyjuk, hogy elfőjje a levet amit ereszt. Utána beledobáljuk az apró kockára vágott fokhagymát és megszórjuk ételízesítővel. Keverünk még rajta párat és kész is van. A salátát tálba öntjük és rálocsoljuk a tartárt.
A saláta legyen hideg, a kagylós garnéla meleg a tálalásnál.
Kétszersülttel az igazi.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: M.Mimi, 2008. júl. 11. 22:19
A kagylós garnéla, tartármártásos salátával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.