Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Tenger gyümölcse serpenyőben recept

Tenger gyümölcse serpenyőben recept

Elkészítési idő 20 perc

A Tenger gyümölcse serpenyőben hozzávalói:
45 dkg főtt tenger gyümölcse
10 dkg főtt spárga
10 dkg hosszában összevágott bébikukorica
1 konzerv bébirépa
1 közepes felkarikázott póréhagyma
1 kávéskanál gyömbér
1 evőkanál szójaszósz
1 evőkanál osztrigaszósz (nélküle is jó)
1 evőkanál olaj
1 kávéskanál világos méz


A Tenger gyümölcse serpenyőben elkészítési módja:
Egy nagy wokban vagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat és állandó keverés mellett kb. 3 percig píritjuk a hagymát és a gyömbért. Majd hozzáöntjük a szója- és osztrigaszószt, meg a mézet és a tengergyümölcsét, végül a főtt spárgát. Még kb. 2 percig pirítjuk és kész.

Főtt metélt tésztával nagyon fincsi.


Kategória: Halas ételek receptjei


A tenger gyümölcse serpenyőben elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook