Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Kétsajtos tészta paradicsommal és baconnel recept

Kétsajtos tészta paradicsommal és baconnel recept

A Kétsajtos tészta paradicsommal és baconnel hozzávalói:
1 evőkanál olaj
1 fej vöröshagyma
1 fej fokhagyma
20 dkg összevágott bacon
3 konzerv hámozott paradicsom
oregánó, bazsalikom, só
tollhegytészta
20 dkg fetasajt
20 dkg trappista sajt


A Kétsajtos tészta paradicsommal és baconnel elkészítési módja:
Az apróra vágott vöröshagymát 1 evőkanál olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott bacont, kevéske vízzel felöntjük, és együtt tovább pirítjuk. Ha a bacon megpirult, akkor ráöntjük a hámozott paradicsomot. A fokhagymákat fokhagymanyomón átnyomjuk és hozzátesszük. Ízlés szerint oregánóval, bazsalikommal ízesítjük és az egészet jól összefőzzük. A tésztát sóval ízesített vízben kifőzzük, majd lecsöpögtetés után az összemorzsolt fetasajtot hozzáadjuk. Kivajazott tepsibe egy sor fetasajtos tésztát teszünk, utána egy sor paradicsomos szószt, majd megismételjük. Sütőben összesütjük, a végén reszelt trappista sajtot szórunk rá és rápirítjuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A kétsajtos tészta paradicsommal és baconnel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook