Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Hallal töltött rántott gomba recept

Hallal töltött rántott gomba recept

A Hallal töltött rántott gomba hozzávalói:
12 nagy gombafej
30 dkg halfilé
1 kis fej hagyma
bors
kömény
oregánó
rozmaring
tojás
liszt
zsemlemorzsa
a sütéshez olaj


A Hallal töltött rántott gomba elkészítési módja:
A gombát megtisztítjuk, leforrázzuk és besózzuk. A hagymát apróra vágjuk, megpirítjuk, befűszerezzük, és rátesszük a halfilét, ez lehet ponty vagy harcsa. Kb. 5-6 percig pirítjuk. Ha kész, villával kissé összetörjük a halat, és jól kikeverjük a hagymás alappal. Minden gombafejbe töltünk egy adagot, majd hagyományos módon bepanírozzuk, és bő olajban kisütjük. Burgonyapürével tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A hallal töltött rántott gomba elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook