Hallal töltött rántott gomba recept
A Hallal töltött rántott gomba hozzávalói:12 nagy gombafej
30 dkg halfilé
1 kis fej hagyma
bors
kömény
oregánó
rozmaring
tojás
liszt
zsemlemorzsa
a sütéshez olaj
A Hallal töltött rántott gomba elkészítési módja:
A gombát megtisztítjuk, leforrázzuk és besózzuk. A hagymát apróra vágjuk, megpirítjuk, befűszerezzük, és rátesszük a halfilét, ez lehet ponty vagy harcsa. Kb. 5-6 percig pirítjuk. Ha kész, villával kissé összetörjük a halat, és jól kikeverjük a hagymás alappal. Minden gombafejbe töltünk egy adagot, majd hagyományos módon bepanírozzuk, és bő olajban kisütjük. Burgonyapürével tálaljuk.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2012. febr. 13. 19:23
A hallal töltött rántott gomba elkészítési módja és hozzávalói.