Vaddisznó-vagdalt mogyoró burgonyával recept
A Vaddisznó-vagdalt mogyoró burgonyával hozzávalói:1 kg vaddisznócomb (darálva)
20 dkg füstölt tarja (darálva)
4-5 fej őzlábgomba
4 db zsemle
4 tojás
1 csokor zöldhagymaszár
1 csokor petrezselyem
1 kanál kakukkfű
1 kanál mustár
fokhagyma
só
őrölt kömény
fehér bors
25 dkg szeletelt bacon
mogyoró burgonya
étolaj
2-3 gerezd fokhagyma
borsikafű
snidling
A Vaddisznó-vagdalt mogyoró burgonyával elkészítési módja:
A combot és a tarját ledaráljuk, az őzlábgombát leforrázzuk, kockára vágjuk. A zöldhagymaszárát és a snidlinget apróra vágjuk, a zsemlét beáztatjuk. Mindezt a fűszerekkel összedolgozzuk, pogácsákká vagy rudakká formázzuk, baconszeletebe csavarjuk, fogpiszkálóval összetűzzük, és olajban kisütjük. Forró olajban a mogyoróburgonyát kisütjük, a vége felé fokhagymagerezdeket dobunk mellé, végül borsikafűvel és snidlinggel megszórjuk. A húspogácsákat a fűszeres burgonyával tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2012. febr. 10. 16:00
A vaddisznó-vagdalt mogyoró burgonyával elkészítési módja és hozzávalói.