Káposztás egytál recept


1,5 kg savanyukáposzta
80 dkg sertéshus darálva,1 nagy bögre rizs,0,5 dl tejfől,30 dkg füstöltcomb
A Káposztás egytál elkészítési módja:
Az alapanyagokat megfőzőm, savanyukáposzta+füstöltcombbal, savanyukáposzta levében a rizst, a sertéshust pörköltnek, Összeállitás: rétegelve lerakom egy lábosba a káposztát, a hust, a rizst, tejföllel meglocsolom. Általában 3 réteg lesz belőle. A tetejére tejföl kerül. 180 fokos előmelegitett sütőben 1,5 órát sütöm. Ha kihült bedobozolom (kiadagolom)lefagyasztom, 3 hónapig eláll a fagyasztóban.
Ha tudtok olyan egytál ételeket amiket le lehet fagyasztani KISMAMÁNAK NAPOS A BABA ÉS NEM PUFFASZTÓ AZ ÉTEL (nem kásásodik meg az étel) irjatok recepteket, nagyon sürgős lenne a sok recept, mert segitenem kell a lányomnak lehet hogy holnap már megszületett az unokám. Én nekem kellene olyan ételeket főznöm amik lefagyaszthatóak és ha megmelegitjük olyan az étel mintha akkor készült volna. Várom a receptjeiteket! Köszönöm: Edit
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Black-Gold, 2008. nov. 16. 13:58
A káposztás egytál elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.