Lepcsánka vagy tocsni másképpen. recept


lepcsánka vagy tocsni másképpen.
2 főre hozzávalók:
1 drb közepes karalábé
1 gerezd fokhagyma
kevés zöldség zöld össze vágva
1 uj hagyma szára apróra vágva
1 tojás
kb 5 dkg füstölt szalonna bele darálva
kb 30dkg liszt
kevés tej
só helyett delikáttal ízesítem
pici bors
A Lepcsánka vagy tocsni másképpen. elkészítési módja:
Karalábét lereszelem apró lyuku reszelőn .Hozzá adom az összes hozzávalót a füstölt szalonnát is ledarálva adom hozzá
ha kisül lehet tejfölel tálalni vagy
joghurtos vegyes salátával
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: bobo53, 2011. jún. 22. 15:54
A lepcsánka vagy tocsni másképpen. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.