Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Cukkinis-paprikás hús recept

Cukkinis-paprikás hús recept

A Cukkinis-paprikás hús hozzávalói:
50 dkg sertéskaraj
2 db cukkini
2 db pritaminpaprika (lehet kaliforniai is)
4 db paradicsom
1 vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olívaolaj

vegeta
fehér bors
kakukkfű


A Cukkinis-paprikás hús elkészítési módja:
1. A vöröshagymát felkockázzuk.A cukkinit megmossuk, felkockázzuk. A paradicsomokat megmossuk, félbevágjuk. A paprikát 1 centis csíkokra vágjuk. 2. Hőálló tálba vagy tepsibe öntjük az olajat, belerakjuk a zöldségeket, enyhén sózzuk. 3. Jöhet a hús a tál közepébe, sózva, fehérborsozva és fokhagymával megtüzdelve, kis vegetával megszórva. 4. A félbevágott paradicsomokat a zöldségekre tesszük és egy kis vizet öntünk alá. 5. Előmelegített sütőben, 180 fokon kb másfél órát sütjük, fólia alatt. 6. Majd fél órát fólia nélkül, hogy piruljon a hús, közben egy kis kakukkfüvet szórunk a karajra.


Kategória: Egytálételek receptjei


A cukkinis-paprikás hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook