Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Krodompraj recept

Krodompraj recept

Elkészítési idő 2 perc

A Krodompraj hozzávalói:
1 hátsó sertés füstölt csülök,
1 kg savanyu apró káposzta,
2kg burgonya
kevés olaj,
liszt,

babérlevél


A Krodompraj elkészítési módja:
A csülköt/ előző este /be áztatom ha nagyon füstölt.A káposztát ha nagyon savanyu át mosom.Az igy elő készitet csülköt és a káposztát eggyüt felteszem főnni kevés vizzel.Amikor a csölök jó puhára főtt a káposztával a csölköt ki veszem és felszeletelem a káposztával eggyütt álalom.Mig fő a csülök elkészitem a burgonyát.Tisztitás után karikára vágom sóval babérlevélel főzöm anni vizben hogy ellepje.Mikor megfőtt a burgonya berántom világos rántással mikor kész összetöröm és az igy elkészült burgonya pürét a káposztás csölök mellé tálalom köretnek.

Nagymamámtól tanultam Sváb egytál étel kiadós és igen laktatós.Sóval óvatosan kell bánni mivel a csülök és a káposzta is sós.


Kategória: Egytálételek receptjei


A krodompraj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook