Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Savanyú leves káposztaléből. recept

Savanyú leves káposztaléből. recept

Elkészítési idő 30 perc

A Savanyú leves káposztaléből. hozzávalói:
1 liter savanyú káposztalé
2 szál murok ( sárgarépa)
1 szál petrezselyem gyökér
2 szem közepes pityóka (burgonya)
10 dkg
füstölt kolbász
1 kiskanál morzsolt csombor (borsikafű)
1-2 babérlevél
4-5 gerezd fokhagyma
só szükség szerint.


A Savanyú leves káposztaléből. elkészítési módja:
Ha a lé nagyon savanyú, akkor vízzel hígítjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, felszeleteljük és a már forrásban lévő léhez adjuk. Ízesítjük izlés szerint. A zöldségek megpuhulása után beletesszük a felkarikázott kolbászt is és készre főzzük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A savanyú leves káposztaléből. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook