Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Aszaltszilvás csirkemell diós bundában recept

Aszaltszilvás csirkemell diós bundában recept

Az Aszaltszilvás csirkemell diós bundában hozzávalói:
4 db kicsontozott csirkemell
20 dkg mag nélküli aszalt szilva

őrölt bors
tojás
liszt
darált dió
zsemlemorzsa
A körethez:
burgonya
tej
vaj
szerecsendió



Az Aszaltszilvás csirkemell diós bundában elkészítési módja:
A csirkemelleket éles késsel hosszában felszúrjuk, a nyílást aszalt szilvával megtöltjük, hústűvel vagy fogpiszkálóval összetűzzük. A megtöltött húsokat sóval, borssal bedörzsöljük. Azután lisztbe, felvert tojásba, majd dióval kevert zsemlemorzsába forgatjuk. Bő, forró olajban aranybarnára sütjük. A körethez a burgonyát megfőzzük, összetörjük, tejjel és vajjal krumplipürét észítünk, szerecsendióval ízesítjük, és a hússal tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


Az aszaltszilvás csirkemell diós bundában elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook