Hagymás, tejfölös csirkemell recept
50 perc
A Hagymás, tejfölös csirkemell hozzávalói:
8 szelet csirkemell
3 fej lilahagyma
1 nagy tejföl (375 gramm)
kevés zsíradék
A Hagymás, tejfölös csirkemell elkészítési módja:
A sütőt begyújtom. 170-175 fokra melegítem. A zsíradékot beleteszem egy tepsibe. Ráhelyezem a csirkemellet és beteszem a sütőbe. A lilahagymát feldarabolom. Összekeverem a tejföllel, ízlés szerint sóval, borssal, ételízesítővel. Mikor a csirkemellek félig megsültek, megkenem őket a tejfölös masszával és köréjük is helyezek. Mikor megsült a csirkemell, tálalom.
Az ételízesítő, só, bors a csirkemellre is tehető.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 95a0f7ade3, 2009. júl. 7. 16:07
A hagymás, tejfölös csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.