Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Hagymás, tejfölös csirkemell recept

Hagymás, tejfölös csirkemell recept

Elkészítési idő 50 perc

A Hagymás, tejfölös csirkemell hozzávalói:
8 szelet csirkemell
3 fej lilahagyma
1 nagy tejföl (375 gramm)
kevés zsíradék


A Hagymás, tejfölös csirkemell elkészítési módja:
A sütőt begyújtom. 170-175 fokra melegítem. A zsíradékot beleteszem egy tepsibe. Ráhelyezem a csirkemellet és beteszem a sütőbe. A lilahagymát feldarabolom. Összekeverem a tejföllel, ízlés szerint sóval, borssal, ételízesítővel. Mikor a csirkemellek félig megsültek, megkenem őket a tejfölös masszával és köréjük is helyezek. Mikor megsült a csirkemell, tálalom.

Az ételízesítő, só, bors a csirkemellre is tehető.


Kategória: Húsételek receptjei


A hagymás, tejfölös csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook