Toledói csirke recept

2 nagy csirkemell
Édes Anna izlés szerint
1 fej lilahagyma
2 színes paprika
1 nagy paradicsom
1/2 csokor petrezselyem
2 zöldhagyma vagy 1/2 póréhagyma
2 dl 20 %-os tejföl vagy 2 dl tejszín
A Toledói csirke elkészítési módja:
A csirkemellet csíkokra vágom, olajon megpirítom. Sózom, és az Édes Annával tovább pirítom. Hozzádobon a felkockázott lilahagymát, a felkockázott paprikákat, a paradicsomot, a zöldhagymát és a petrezselymet. Ezt mind összesütöm. Amikor a paradicsomtól kicsit masszás-leves lesz, felrottyantom a tejföllel. Rizskörettel a legjobb.
Én egy kiskanál keményitővel sűritettem.
Isteni finom!!
Egy kedves ismerősöm recije!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Mókica, 2007. júl. 15. 14:56
A toledói csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.