Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Gulyásleves (pörköltből) recept

Gulyásleves (pörköltből) recept

A Gulyásleves (pörköltből) hozzávalói:
1/2 kg marhapörkölt,
1 kg burgonya,
1 zellerlevél,
1 sárgarépa,
1 zöldség,
köménymag,
só,

csipetke egy tojásból.


A Gulyásleves (pörköltből) elkészítési módja:
2 liter sós vízben felteszem főni a cikkekre vágott burgonyát, zellert és a többi gyökérfélét. Mikor majdnem puha, beleteszem a levével együtt a pörköltet és belefőzöm a csipetkét, amellyel még kb. 10 percig főzöm.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A gulyásleves (pörköltből) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook