Tejszínes gombamártás recept
A Tejszínes gombamártás hozzávalói:#
1 fej hagyma
champion gomba,(lehet üveges szeletelt gomba is)
3 dl főzőtejszín
1 csapott ek liszt
fehér bors
fekete bors
pirospaprika
A Tejszínes gombamártás elkészítési módja:
A hagymát olajban üvegesre pirítjuk egy kevés pirospaprikát adunk hozzá, fehér-, fekete borsot és a felaprított gombát. Felöntjük kb. 2-3 dl vízzel (csontlével), letakarjuk pároljuk. Közben a főzőtejszínt csomó mentesre keverjük a liszttel. Ha a gomba megfőtt hozzáadjuk. Kb még 2-3 perig főzzük.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: leti80, 2008. júl. 11. 15:59
A tejszínes gombamártás elkészítési módja és hozzávalói.