Gombás-kolbászos-cukkinis tészta recept
A Gombás-kolbászos-cukkinis tészta hozzávalói:50 dkg spagetti
20 dkg gomba,
25 dkg kolbász,
5 dkg füstölt szalonna,
1 cukkini felkarikázva
2 paprika
5 dl húsleves
1 dl száraz fehérbor,
5 dkg reszelt parmezán sajt,
5 dkg vaj,
őrölt bors, só
A Gombás-kolbászos-cukkinis tészta elkészítési módja:
A tésztát bő, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és egy kivajazott, tűzálló tálban elterítjük. Az apró kockára vágott szalonnát zsírjára sütjük. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, a felkarikázott kolbászt, és néhány percig együtt pirítjuk. Ráöntjük a bort, a húslevest, beletesszük a karikára vágott cukkinit és a paprikát, sózzuk, borsozzuk, és nagy lángon, fedő nélkül 10-15 percig forraljuk. A gombás-kolbászos ragut a tészta tetején egyenletesen elosztjuk, meghintjük reszelt parmezán sajttal, és előmelegített sütőben, 200°C-on kb. 15 perc alatt megpirítjuk
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: andi6020, 2012. ápr. 8. 20:01
A gombás-kolbászos-cukkinis tészta elkészítési módja és hozzávalói.