Gombás juhtúrós krumpli recept
A Gombás juhtúrós krumpli hozzávalói:80 dkg krumpli
25 dkg juhtúró
20 dkg gomba
petrezselyemzöld
2 dl tejföl
só
vaj
A Gombás juhtúrós krumpli elkészítési módja:
A hajábafőtt krumplik héját lehúzzuk, karikázzuk, kivajazott tűzálló tál aljára fektetjük. Sózzuk. Befedjük áttört juhtúróval, beleteszük a megmosott gomba karikákat, finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük, és tejföllel betakarjuk. Ismét sózzuk és előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2009. dec. 9. 17:22
A gombás juhtúrós krumpli elkészítési módja és hozzávalói.