Kapros juhtúrós csirkemell salátával recept
A Kapros juhtúrós csirkemell salátával hozzávalói:4 db filézett csirkemell
15 dkg sonka
1 cs.kapor
25 dkg juhtúró
1 kis cs.salátakeverék
olívaolaj
petrezselyemzöld
citromlé
só
bors
A Kapros juhtúrós csirkemell salátával elkészítési módja:
Késsel vágjunk zsebet a megmosott szárazra törölt csirkemellekbe. A sonkát kockázzuk fel és kevejük bele a juhtúróba az apróra vágott petrezselyemmel együtt.A melleket töltsük meg ezzel a keverékkel,és tűzzük össze fogpiszkálóval. Serpenyőben hevítsünk olajat,majd tegyük bele a melleket és oldalanként süssük 1 percig,nagy lángon.Ezután 7 percig süssük oldalanként közepes lángon. A salátakeveréket keverjük össze kevés olívíolajjal apróra vágott petrezselyem zölddel, citromlével.Sózzuk,borsozzuk. A csirkemellet felszeleteljük és a salátával tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2018. ápr. 17. 21:54
A kapros juhtúrós csirkemell salátával elkészítési módja és hozzávalói.