Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Erika cseresznyés piskóta recept

Erika cseresznyés piskóta recept

Elkészítési idő 30 perc

Az Erika cseresznyés piskóta hozzávalói:
10 tojás
10 kanálnyi cukor
10 kanálnyi liszt
1 sütőpor
izlés szerint magozott cseresznye


Az Erika cseresznyés piskóta elkészítési módja:
a 10tojás sárgáját10kanál cukorral habosra keverjük.a tojás fehérjét kemény habbá verjük a tojás sárgájához a 10 kanál lisztet összekeverjük,hozzá adjuk a sütőport. ezutan a keményre vert habbal óvatosan összedolgozzuk az egészet. kivajazott kilisztezett tepsibe öntjük.a cseresznyéket rászorjuk és megnyomkodjuk kicsit kanállal és előmelegitett sütőbe megsütjük.

sütés közben ne nyitogasd a sütőt.


jó étvágyat kívánunk!!!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az erika cseresznyés piskóta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook