Erika cseresznyés piskóta recept


10 tojás
10 kanálnyi cukor
10 kanálnyi liszt
1 sütőpor
izlés szerint magozott cseresznye
Az Erika cseresznyés piskóta elkészítési módja:
a 10tojás sárgáját10kanál cukorral habosra keverjük.a tojás fehérjét kemény habbá verjük a tojás sárgájához a 10 kanál lisztet összekeverjük,hozzá adjuk a sütőport. ezutan a keményre vert habbal óvatosan összedolgozzuk az egészet. kivajazott kilisztezett tepsibe öntjük.a cseresznyéket rászorjuk és megnyomkodjuk kicsit kanállal és előmelegitett sütőbe megsütjük.
sütés közben ne nyitogasd a sütőt.
jó étvágyat kívánunk!!!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: éder mester, 2008. nov. 7. 09:22
Az erika cseresznyés piskóta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.