Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Elzászi pulykapecsenye recept

Elzászi pulykapecsenye recept

Az Elzászi pulykapecsenye hozzávalói:
1 kg pulykacomb
10 dkg füstölt szalonna
60 dkg savanyú káposzta
só, törött bors
1 fej vöröshagyma, babérlevél
2 szem borókabogyó
olaj


Az Elzászi pulykapecsenye elkészítési módja:
A pulykadarabokat bedörzsöljük sóval, törött borssal, megtűzdeljük szalonnával, majd kevés olajon, nagy lángon pirosra sütjük. Teszünk mellé egy babérlevelet, 1 fej vöröshagymát, 2 borókabogyót, kevés vizet, majd befedjük savanyú káposztával, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult, a húsokat felülre tesszük, és fedő nélkül sütőben szép pirosra sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


Az elzászi pulykapecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook