Káposztás liba. recept
100 perc
A Káposztás liba. hozzávalói:
2 hizott libacomb
0,5 kg savanyú káposzta
5 gerezd fokhagyma
só
1 fej vöröshagyma
füstölt szalonna.
A Káposztás liba. elkészítési módja:
A káposztát egy kis hidegvízben átöblítjük. Egy edény aljára leterítjük. Ráhelyezzük a combokat, megsózzuk, de figyelünk a a káposzta savanyúságára. A hagymákat rádaraboljuk és betakarjuk szalonnával. Öntünk alá vizet és lassú tűzön főzzük és sütjük.
Hagymás krumplival isteni.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: emesecske, 2006. okt. 16. 12:04
A káposztás liba. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.