Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zöldfűszeres-citromos csirke recept

Zöldfűszeres-citromos csirke recept

Elkészítési idő 60 perc

A Zöldfűszeres-citromos csirke hozzávalói:
6 db csirkecomb (alsó vagy felső ki melyiket szereti)
2 hatalmas csokor petrezselyem
1-1 ág rozmaring és kakukkfű
2 citrom leve
2 ek olivaolaj
só,bors

ha véletelenül lapul egy korty fehérbor otthon akkor az sem árt neki


A Zöldfűszeres-citromos csirke elkészítési módja:
A combokat sózod, borsozod. A zöldfűszereket jó apróra vágod és összekevered egy kis olivaolajjal a 2 citrom levével és egy kis sóval. Ezt a keveréket jól benyomkodod a combok bőre alá, aztán mehet is a forró sütőbe addig amíg szép piros nem lesz.:)

Azért szeretem ezt a receptet, mert én nem eszem meg a csirke bőrét. Itt az ízesítő a bőr alatt van, tehát a lényeg amitől finom lesz azt nem a kutya kapja.


Kategória: Húsételek receptjei


A zöldfűszeres-citromos csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook