Zöldfűszeres-citromos csirke recept


6 db csirkecomb (alsó vagy felső ki melyiket szereti)
2 hatalmas csokor petrezselyem
1-1 ág rozmaring és kakukkfű
2 citrom leve
2 ek olivaolaj
só,bors
ha véletelenül lapul egy korty fehérbor otthon akkor az sem árt neki
A Zöldfűszeres-citromos csirke elkészítési módja:
A combokat sózod, borsozod. A zöldfűszereket jó apróra vágod és összekevered egy kis olivaolajjal a 2 citrom levével és egy kis sóval. Ezt a keveréket jól benyomkodod a combok bőre alá, aztán mehet is a forró sütőbe addig amíg szép piros nem lesz.:)
Azért szeretem ezt a receptet, mert én nem eszem meg a csirke bőrét. Itt az ízesítő a bőr alatt van, tehát a lényeg amitől finom lesz azt nem a kutya kapja.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Kátya99, 2010. máj. 25. 10:35
A zöldfűszeres-citromos csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.