Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Fincsi Almaleves recept

Fincsi Almaleves recept

Elkészítési idő 25 perc

A Fincsi Almaleves hozzávalói:
5-6 db alma megpucolva,felkockázava
5 ek cukor
fahéj
szegfűszag
2 dl tejszín
1 vaníliás puding
1 citrom leve
2,5 l víz


A Fincsi Almaleves elkészítési módja:
A cukrot pár perc alatt karamellé pirítod, majd rádobod az almakockákat.Jöhet rá a víz,a fahéj és a szegfűszeg.10 perc alatt meg is puhul az alma. A tejszínes pudinggal csak be kell habarni, illetve a citron levével még megízesíted, utánna meg megpróbálod megvárni, hogy kihűljön úgy, hogy ne edd meg :)

Hidegen az igazi. Bármilyen gyümölcsből elkészíthető, akár vegyesen is.
Egy hátránya van, nem lehet belőle eleget főzni ;)


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A fincsi almaleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook