Csokiálom recept
A Csokiálom hozzávalói:1 tasak Krémpuding -csokoládé- , 400 ml tej, 50 g fehércsokoládé, 200 g hideg habtejszín,
1 tasak Bourbon Vaníliás cukor
A Csokiálom elkészítési módja:
A pudingot a tasakon lévő előírás szerint elkészítjük, de csak 400 ml tejjel, majd egy keverőtálba öntjük. Ezalatt a csokoládét lereszeljük.A tejszínt a vaníliás cukorral felverjük. A hideg pudingot egy konyhai robot segítségével simára keverjük. A tejszínhabot és a csokoládét (utóbbiból 1 evőkanálnyit a tálaláshoz félre teszünk) óvatosan a pudinghoz keverjük.Az elkészült krémet desszertes poharakba töltjük, és a félretett csokireszelékkel díszítjük. Tálalásig a hűtőszekrényben tartjuk
Ízlés szerint a hideg pudingba keverhetünk 4 evőkanál borpárlatot, vagy brandyt, ezzel kicsit pikánsabbá téve az édességet.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: a820912c87, 2008. aug. 8. 14:45
A csokiálom elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.