Zödséges-tonhalas omlett recept


2 személyre:
4 tojás
1 zöldpaprika
1 nagyobb v. 2 kisebb paradicsom
1 vöröshagyma
80 g tonhal (konzerv, sós lében)
1 dl tej
kicsi reszelt sajt
kicsi olaj
kicsi só
A Zödséges-tonhalas omlett elkészítési módja:
A paprikát és a hagymát feldaraboljuk, serpenyőben olajon megsütjük, majd beletesszük a tonhalat és a feldarabolt paradicsomot. További 1-2 perc sütés után beleöntjük a sóval és tejjel összekevert tojást. Néhány perc alatt jól megsütjük, majd sajttal megszórva tálaljuk.
Saját kísérletezés alapján! Laktató reggeli lehet!
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: ice kuszi, 2007. szept. 2. 16:39
A zödséges-tonhalas omlett elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.