Zelleres ananászsaláta forró borsos csirkével recept
A Zelleres ananászsaláta forró borsos csirkével hozzávalói:őrölt bors,
1 evőkanál olívaolaj,
30 dkg csirkemellfilé,
só,
3 evőkanál ketchup,
1 evőkanál mustár,
1 doboz körszeletes ananász,
1 db zeller.
A Zelleres ananászsaláta forró borsos csirkével elkészítési módja:
A zellert meghámozzuk, vékony csíkokra vágjuk, majd sós vízben félpuhára főzzük. Az ananászt lecsepegtetjük, ugyancsak hosszúkás csíkokra szeleteljük, és összekeverjük a zellerrel, a mustárral, a ketchuppal, meg egy csipet sóval. Egy serpenyőben az olajat nem túl forróra felhevítjük, és a besózott, durvára őrölt borssal fűszerezett csirkemellet lassú, csendes tűzön megsütjük. Ne süssük túl sokáig, nehogy kiszáradjon! A húst még forrón vékonyra szeleteljük, és a salátára tálaljuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: CILUSKA, 2009. máj. 9. 13:09
A zelleres ananászsaláta forró borsos csirkével elkészítési módja és hozzávalói.