Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Vöröslencsés szendvicsalap recept

Vöröslencsés szendvicsalap recept


Elkészítési idő 20 perc

A Vöröslencsés szendvicsalap hozzávalói:
80 gramm vöröslencse
160 gramm hidegvíz
1 gerezd fokhagyma
kevés só


Vöröslencsés szendvicsalap
A kép illusztráció

A Vöröslencsés szendvicsalap elkészítési módja:
A vöröslencsét több órára ( akár egy éjszakára is lehet) beáztatom. Áztatás után adok hozzá sót, fokhagymát. Majd az egészet egy turmixgéppel teljesen simává turmixolom. Kiolajozott serpenyőben lapokat sütök belőle.

Ha nagyon híg, akkor lehet kevés zabpehelylisztet, vagy csicseriborsólisztet adni hozzá. Melegen formázható, kihűlve törik.


Kategória: Reform ételek receptjei


A vöröslencsés szendvicsalap elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook