Villámgyors sajtos csiga recept


1 csomag leveles tészta (sütőpapíron),
10 dkg szobahőmérsékletű vaj,
15 dkg reszelt sajt (lehet füstölt is),
ízlés szerint patikasó
A Villámgyors sajtos csiga elkészítési módja:
A töltelékhez a puha vajat, a sót és a sajtot is alaposan összekevertem. Ezt követően a tésztát kiterítettem, a széleit olvasztott vajjal lekentem és egyenletesen rákentem a sajtos vajas tölteléket. Közben a sütőt 180 fokra előmelegítettem. A tésztát szorosan feltekertem a sütőpapír nélkül, majd kb. 1,5 cm széles szeletekre felvágtam és egy kivajazott kimorzsázott tepsibe helyeztem. Alsó-felső sütésen 15-20 perc alatt készre sütöttem. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. jan. 24. 18:38
A villámgyors sajtos csiga elkészítési módja és hozzávalói.