Tonhal saláta fogyókúrázóknak recept
15 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
96 kcal
3,4
3,1 gramm
50 g főtt tonhal (Tonhal vízben konzerv)
10 g póréhagyma
20 g paradicsom
10 g fejes saláta
10 g márványsajt
20 g kefir
citromlé, kapor, fehérbors, tengeri só
A Tonhal saláta fogyókúrázóknak elkészítési módja:
A tonhalat és a paradicsomot felkockázzuk, a póréhagymát felkarikázzuk. Salátás tálban enyhén megsózzuk, finomra vágott kaporral, őrölt borssal ízesítjük, citromlével meglocsoljuk. Néhány órára behűtjük. Tálalás előtt a fejes salátát (személyenként 1 levél kivételével) metéltre vágjuk és a halhoz keverjük. Salátalevélre halmozzuk, kefirrel elkevert márványsajttal öntjük le.
Fogyókúrázóknak vacsorára ajánlom, mellé 1-2 szelet Hamletet vagy Abonettet ehetünk!
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: zöldfülű, 2007. jún. 22. 15:07
A tonhal saláta fogyókúrázóknak elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.